• 063 17 888 75
  • SMS ILI POZIV

CRNA UDOVICA

1 KUTIJA

1200 RSD

2 KUTIJE

2300 RSD

3 KUTIJE

3300 RSD

4 KUTIJE

4400 RSD

5 KUTIJA

5400 RSD


Broj kutija

Da li želite da naručite drugi proizvod?

NAPOMENA

Izabrati

Broj kutija:

Izabrati

Broj kutija:

  • 063 17 888 75
  • SMS ILI POZIV
  • 8-23

Crna Udovica (Black Widou)za seksualni nadražaj žena

 
Crna udovica je u stvari vrlo jak afrodizijak i to u tečnom stanju koji je namenjen isključivo ženama. To su bezbojna tečnost, odnosno kapi isključivo namenjene za žene, koje nemaju nikakvog  mirise i ukusa.  A što je vrlo važno apsolutno su bezbedne za upotrebu to jest nemaju štetna dejstva na organizam i trenutno se smatra da je Crna Udovica najbolji i najjači seksualni stimulator za žene. Dugogodišnja istraživanja  eksperata na ovome problemu, dovelo je do postanka apsolutno prirodnog preparata visokih performansi 3 aktivni prirodni sastojci Ginko biloba Ginseng, make ekstrakt itd deluje tako što povećavaju ženski hormon u organizmu do te mere da potpuno Frigidna žena osjeti jaka nadražaj za sexom. Poznato je da ti hormoni dovode do pojačanog seksualnog nagona kod žena, vagina postaje izrazito važna i konstantni vaginalni grčevi mišića pri čemu žene osećaju  vrlo prijatan svrab i dobijaju veliku i  neodljivu želju za seksom.  Ova jedinstvena tečnost omogućava vrlo veliko seksualno iskustvo i zadovoljstvo i izdržljivost u seksualnom odnosu. Sledeće što ćemo savetovati je isključivo za muškarce, žene su izuzetno nežna i osetljiva bića kakav god preparat da popiju morate da razumijete da one imaju izuzetno jaku kontrolu svojih seksualnih nagona, jer žena i kad hoće i kad osjeća potrebu za seksom može sebe a pogotovo drugima da kaže NE to treba da imate u vidu kada ste sa ženom koja je koristila kapi po imenu Crna Udovica, treba da vam je non-stop u svesti da ona toga trenutka verovatno želi seks ali ona je u stanju da kaže NE a muškarci slabo razumiju taj deo ženske prirode. Jako je bitno da svoju partnerku stimulišete nježnošću i da joj stvorite osećaj sigurnosti u vas jer to je dobitna kombinacija. Nemojte da dođete u situaciju da ona želi ali da je odbijete nestrpljenjem pa da ode kod nekog drugog da zadovolji svoju ženu. Nekada je ženi dovoljno samo osmeh ili neka reč za koju samo ona zna gde je našla put do njenog srca.
 

Delovanje Crne udovice

 
Specijalna formula po kojoj je proizveden ovaj jaki stimulator za žene podstiče burnu reakciju o ženskim hormonima i ženu dovodi u stanje visoke potrebe za seksualnim dnosom. Namenjen ženama koje su iz raznih razloga izgubile želju za seksom ili ne mogu da ostvare veliko zadovoljstvo u seksu, pa trpe i oni ili njihove veze. Dejstvo Crne udovice postiže da i najnezainteresovanije žene koja je u potpunosti izgubila želju za seksom opet oseti strast i zadovoljstva u ovom važnom delu života. 
 

SASTAV CRNE UDOVICE

 
Crna udovica je napravljena na biljnoj bazi kao i svi naši proizvodi. Njen sadržaj je jednim delom poslovna tajna kompanije koja ga proizvodi iz jasnih razloga da im konkurencija nebi preotela posao.  
 

DOZIRANJE KAPI CRNA UDOVICA

 
Doziranje se određuje i upotrebljava oralnim putem samostalnim direktnim oralnim unošenjem u organizam ili stavljanjem u piće ili hranu pazite samo da nije u vrelim pićima ili hrani kapi se mogu nesmetano pomešati sa svim vrstama p*** bez obzira da li je reč o alkoholu ili ne Isto tako može da se koristi u bilo kojoj hrani bez da se poništi dejstvo 
 

NEŽELJENA DEJSTVA

 
Neželjena dejstva kod žena koje su koristile Crna udovica Nisu primećene nikakve loše pojave ili loši efekti.  Preparat mogu koristiti žene sa srčanim smetnjama sa povišenim krvnim pritiskom ili nekim drugim zdravstvenim problemom isto tako upotreba. Crne udovice ne utiče na vid i motoričke funkcije pa   nakon korišćenja možete upravljati svim mašinama. Žene koje su sklone nekim retkim alergijama preporučuje se oprez pri upotrebi ovih kapi.
 

MERE OPREZA ZA CRNU UDOVICU

 
Mere opreza za Crnu Goru Crna udovica mogu da koriste samo osobe ženskog pola na muškarce ne deluje i to samo one žene starije od 18 godina godina trudnicama i dojiljama je zabranjeno upotreba preparata crna udovica jer umanjuje kvalitet  mleka za dojenje. 
 

ČUVANJE CRNE UDOVICE

 
Crna Udovica se čuva se  sobnoj temperaturi u originalnom pakovanju, na suvom mestu koje nije izloženo svetlosti i koje je nedostupno deci. Tečnost Black widow je potrebno upotrebiti pre isteka datuma koji je obeležen na njegovom pakovanju .
 

PAKOVANJE CRNE UDOVICE

 
Dostupno je pakovanje u bočici od 5 ml, što je dovoljno za dve doze. Dakle, 2,5 ml (polovinu od ukupnog sadržaja bočice) tečnosti pomešati sa vodom, kafom, sokom, čajem, sa nekim drugim bezalkoholnim ili bilo kojim alkoholnim pićem, ili pak dodati bilo kojoj vrsti hrane. Najbolje je konzumirati ih oko pola sata pre seksulanih aktivnosti.  Crna udovica svoje najbolje efekte daje 20 do 30 minuta nakon unošenja u organizam, a njeno maksimalno dejstvo je oko 12 sati. Preporučuje se uzimanje samo jedne doze od 2,5 ml kapi u toku dana, a konzumiranje količine veće od 2,5 ml dnevno se ne savetuje. 
 

PRODAJA CRNE UDOVICE

 
Svi naši preparati su pouzdani i namenjeni ponovnom vraćanju iskustva kao što je sex.. Prodajemo isključivo originale i samo preparate za koje smo upoznati da nisu čtetni po zdravlje korisnika a opet da im reše njihove probleme kada je se u pitanju. Kupite vrhunske preparate za potenciju i ulepšajte sebi život! Postanite seksualno aktivniji i uživajte u vrhunskom seksu, samo uz vrhunske kamagra preparate!Proizvod Black widow poseduje sertifikate koji se nalaze u samom pakovanju. Za kupivinu više komada kupci dobijaju specijalne popuste. 
 

CENA CRNE UDOVICE 

Cena je pažljivo izvagana da bi se korisnici lakše otarasili svog problema tako da jedna boca Crne udovice košta samo 1200 dinara za dve bočice idvojiće te 2300 din a za 3 bočice svega 3300 din dok bi za 4 pakovanja trebli izdvojiti 4400 din a najekonomičnija kupovina je kada kupite 5 pakovanja. U tom slućaju jedno pakovanje vas košta samo 1080 dinara.

DOSTAVA  CRNE UDOVICE

Sve proizvode šaljemo u najbržem mogućem roku  na adresu koju nam date,  a pritom Vam garantujemo potpunu diskreciju.Ulažemo veliki trud da samo Vi znate sta je u naručenoj pošiljci.  Proizvodi se pakuju u neutralne, potpuno diskretne pakete, bez ikakve mogućnosti da se otkrije sadržaj tih pakovanja.                                                                                                                                          Ni kurir ne zna šta je u vašoj pošiljci. Cene preparata su ubedljivo najpovoljnije, u šta se lako možete uveriti, a za kupovinu veće količine proizvoda obezbeđeni su dodatni popusti.U svakoj pošiljci samo na našem sajtu  POKLON IZNENAĐENJE                Popunite kontakt formu tako što unesete ime PROIZVODA i KOLIČINU   potom unesite  svoje IME i PREZIME  ULICU i BR  MESTO,  potem Vaš EMAIL i što je najvažnije   TELEFON NA KOJI STE DOSTUPNI  jer bez njega nije moguce dostaviti poručenu robu. Ili skratite proceduru tako što nas jednostavno pozovete telefonom  i gotova stvar.

GARANTOVANA DISKRECIJA
SVI NAŠI PROIZVODI STIŽU SPAKOVANI U NEPREPOZNATLJIVOM PAKOVANJU!
NIKO OSIM VAS NE ZNA ŠTA JE SADRŽINA POŠILJKE!

KAMAGRA PRODAJA

KAMAGRACOM

PRIJATELJI SAJTA

KAMAGRA ZA POTENCIJU

PRIJATELJI SAJTA

KAMAGRACOM

KAMAGRA ZA POTENCIJU

Telefon: +381 63 17 888 75

Svakim danom od 8 do 23h

DISKRECIJA ZAGARANTOVANA

  • KAMAGRA PRODAJA
  •         ON LINE PORUDŽBENICA
  •         KONTAKT

WWW.KAMAGRA-PRODAJA.RS