• 063 17 888 75
  • SMS ILI POZIV

KAMAGRA ŠUMEĆE TABLETE

1 KUTIJA

1100 RSD

2 KUTIJE

2100 RSD

3 KUTIJE

3000 RSD

4 KUTIJE

3600 RSD

5 KUTIJA

4100 RSD


Broj kutija

Da li želite da naručite drugi proizvod?

NAPOMENA

Izabrati

Broj kutija:

Izabrati

Broj kutija:

  • 063 17 888 75
  • SMS ILI POZIV
  • 8-23

KAMAGRA ŠUMEĆE  tablete

su najnoviji preparat za potenciju proizveden u Ajanta farmaciji, čuvenoj indijskoj farmaceutskoj kompaniji. Ovo potpuno prirodno sredstvo namenjeno je osobama muškog pola koje žele da unaprede kvalitet svog seksualnog života, a njegov vrhunski kvalitet garantuje efikasno delovanje u lečenju erektilne disfunkcije. Delovanjem sildenafil citrata, aktivne supstance koju sadrže Kamagra Šumeće tablete, dolazi do pojačanog protoka krvi u muškom polnom organu, tako da penis postaje maksimalno ispunjen krvlju što omogućava snažniju i izraženiju potenciju, poboljšanje erekcije i odlaganje ejakulacije, pa samim tim i seksualni odnos postaje znatno duži.

Kamagra šumeće tablete imaju veoma prijatan voćni ukus, a u odnosu na druge preparate za potenciju ovo sredstvo se odlikuje bržim delovanjem (svega 10 minuta nakon konzumiranja tablete).

Jedna Kamagra šumeća tableta sadrži 100 mg sildenafil citrata, što je i preporučena dnevna doza ovog preparata. Pošto veoma brzo počinje da deluje, šumeću tabletu Kamagre je najbolje koristiti najviše 30 minuta pre seksualnog odnosa. Ovaj preparat je predviđen za peroralnu upotrebu, jednu šumeću tabletu treba rastvoriti u 100 ml vode i popiti na iskap. Kod većine muškaraca dovoljno je i uzimanje jedne polovine tablete. Zavisno od opšteg stanja organizma konzumenta, a pre svega od stanja krvnih sudova polnog organa, kao i u zavisnosti od toga da li je korisnik aktivni pušač, da li redovno konzumira alkoholna pića i kakav način ishrane preferirira, dejstvo Kamagra šumeće tablete obično traje od 4 do 6 sati, a najviše 12 sati.

Sildenafil citrat omogućava snažnu selektivnu inhibiciju cGMP – specifične fosfodiesteraze (PDE 5), koja doprinosi razlaganju cikličnog GMP u corpus cavernusumu muškog polnog organa. Preparat nije direktni relaksant, već podstiče relaksantno delovanje azot monoksida (NO) u kavernoznom telu, tako da je pravilno farmakološko dejstvo Kamagra gela uslovljeno seksualnom stimulacijom. Kada je seksualna stimulacija prisutna, aktivira se NO/cGMP sistem, dolazi do inhibicije PDE 5 od strane sildenafil citrata, što smanjuje razgradnju cGMP-a i dovodi do njegove povećane koncentracije u corpus cavernusumu penisa. Kao aktivni sastojak Kamagra šumećih tableta, sildenafil citrat se vezuje za specifične receptore krvnih sudova penisa i na taj način doprinosi vazodilataciji, tj. blagom širenju krvnih sudova, što opet omogućava da krvni sudovi muškog polnog organa imaju veći dotok krvi. Na taj način erekcija postaje izraženija i dugotrajnija.

VAŽNO!!!! VAŽNO!!!!

HRANA I ALKOHOL PONIŠTAVAJU DEJSTVO  SVIH PREPARATA ZA POTENCIJU

Tolerancija na lek je kod većine korisnika dobra. Ipak, mogući su i blaži oblici nus-pojava u vidu prolazne glavobolje, crvenila, vrtoglavice, privremene zamućenosti vida, dispepsije i rinitisa. Kamagra šumeće tablete su kontraindikovane sa lekovima koji sadrže nitrate. Pre početka konzumiranja ovog preparata bilo bi poželjno da se korisnik posavetuje sa lekarom i obavesti ga o tome koje sve lekove upotrebljava, pre svega ukoliko koristi medicinske preparate za lečenje angine pektoris. Takođe, nije preporučljivo konzumiranje veće količine alkohola neposredno pre upotrebe Kamagra šumećih tableta, pošto alkohol privremeno smanjuje erektivne sposobnosti. Kod osoba pod dejstvom Kamagre može doći do smanjenja sposobnosti upravljanja vozilima, rukovanja mašinama i obavljanja poslova na visini.

Kamagra šumeće tablete čuvaju se na temperaturi do 30 C u originalnoj kutiji na suvom i tamnom mestu koje nije dostupno deci

ROK UPOTREBE ŠUMEĆE KAMAGRA TABLETE:  Preparata za potenciju

Rok upotreba  je dve godine od trenutka proizvodnje zato na kutiji sa bočne strane ima oznaka piše na primer  2018  u drugom redu piše  2020 na ovo treba obratiti pažnju kad kupujete proizvode sa obzirom da je lek  lak  za čuvanje.

PAKOVANJE ŠUMEĆE KAMAGRE: Preparata za potenciju

Pakovanje sadrži 7 Tableta koje su  u plastičnoj bočici na kojoj su oštampani  tekstovi i uputstvo na engleskom jeziku.  Svaka tableta je istog  ukusa odnosno najviše podseća na cedevitu.Tableta se može poloviti  na pola i tada se može staviti u čašu dok se ne rastvoria. Tableta Kamagra šumećih tableta je okruglog oblika. 
Pakovanje Kamagra šumećih tableta sadrži 7 komada / 100 mg.

PRODAJA KAMAGRE: Preparata za potenciju

Prodaju šumećih Kamagra tableta vršimo preko našeg sajta kamagrazapotenciju.com, ovaj preparat za potenciju se prodaje kupcima u originalnom pakovanju od 7 tableta u bočici, svaka tableta može da se podeli u dva a nekad i u više delova zavisnosti od potreba korisnika. Ovde je važno napomenuti da prodajemo isključivo originalne preparate jer nam nije vrijedno novca da naručimo nečije zdravlje ili da nekoga dovedemo u nezgodnu situaciju prodajom neefikasnih preparata.  Prodaja šumećih tableta po najpovoljnijimm, uslovima tako da jedna  bočica pakovanja košta 1.100 dinara da bi ta cena  išla čak do 600 RSD po bočici ako se kupi 20 kutija

CENA ŠUMEĆE KAMAGRE: Preparata za potenciju

Kada je reč o ceni kamagre na našem sajtu možemo slobodno reći da smo najjeftiniji i da imamo najkvalitetnije proizvode a to je lako kada imamo originalne proizvode na tržištu. Ima jeftinijih Kamagra šumećih tableta u ponudi ali mi ne bismo to popili tako da i niti vama ne bi smo to prodali i sami Znate koliko para toliko muzike zato se čuvajte neverovatno povoljnih cijena koja vam se nude.

DOSTAVA KAMAGRE:  Preparata za potenciju

Dostava Kamagra Sumecih tableta na teritoriji Srbije se vrši preko kurirskih službi danas za sutra, ovo važi za radne dane od ponedeljka do petka, ako naručite artikal  u petak ili u subotu biće vam dostavljena u ponedeljak.  Ulažemo veliki trud i  da svaka naša mušterija bude na vreme obezbeđena sa našim proizvodom. Uz to garantujemo apsolutnu Diskreciju i poklanjamo veliku pažnju za vašu privatnost za koju niko drugi ne može i ne treba da zna.  Da bismo uspešno dostavili ovaj preparat za potenciju potrebno nam je vaše ime adresa i broj telefona na koji ćete biti dostupne sledeći dan.  Dostava za Beograd i Novi Sad u roku od 1 sata.

NAPOMENA

U slucaju da vam je posiljka ostecenja prilikom transporta ,  obavezno nas kontaktirajte da vam zamenimo proizvod.

GARANTOVANA DISKRECIJA
SVI NAŠI PROIZVODI STIŽU SPAKOVANI U NEPREPOZNATLJIVOM PAKOVANJU!
NIKO OSIM VAS NE ZNA ŠTA JE SADRŽINA POŠILJKE!

KAMAGRA PRODAJA

KAMAGRACOM

PRIJATELJI SAJTA

KAMAGRA ZA POTENCIJU

PRIJATELJI SAJTA

KAMAGRACOM

KAMAGRA ZA POTENCIJU

Telefon: +381 63 17 888 75

Svakim danom od 8 do 23h

DISKRECIJA ZAGARANTOVANA

  • KAMAGRA PRODAJA
  •         ON LINE PORUDŽBENICA
  •         KONTAKT

WWW.KAMAGRA-PRODAJA.RS